]]>

Arrangement

Foredrag med Jesper Bergstrøm

80% af vores kommunikation er kropssprog - lær at bruge det strategisk til eksamen, jobsamtalen, i ledelsen, netværk og byen. Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog og motivation. Måske kender ud ham fra DR3 programmet "Taler du kropssprog"? Nu har du muligheden for at opleve ham live.

Hvad handler arrangementet om?

Vidste du, at 80% af vores kommunikation sker gennem kropssprog? Nu har du mulighed for sammen med Business Economics Association og Djøf at lære, hvordan du kan forstå, men også bruge dit kropssporg bevidst og strategisk. Fredag den 4/5 kl. 14:00 åbner vi dørene for et fantastisk foredrag med den superdygtige Jesper Bergstrøm, som er ekspert i kropssprog, motivation og sammenhængen mellem krop og psyke. Måske kender ud ham fra DR3 programmet "Taler du kropssprog"? Nu har du muligheden for at opleve ham live.

Foredraget vil omhandle:
Sådan håndterer du eksamenssituationen og sikre klare pointer med selvsikker attitude
Jobsamtalen - fremstå overbevisende og hvil i at du er dygtig - IT IS YOUR TIME TO SHINE! 
Ledelse - Vær den dygtige, forstående og konkrete leder både i studiegruppen, i arbejdsteams og fremtidens lederjob, som folk ønsker at blive ledt og hørt af. 
Hvordan scorer man i fredagsbaren/byen? Når bemærkningen "kommer du tit her?" ikke længere duer og du skal gøre det med elegance og stil.

Skynd dig at sikre dig din billet - kun et begrænset antal billetter!

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle