]]>

Arrangement

Folketingsvalget 2019

Vi nærmer os med hastige skridt et nyt kapitel i dansk politik - folketingsvalg 2019. Hvem løber med sejren, hvem mister mandater, hvem overrasker, og hvad vil det alt sammen betyde? Hvis du er i tvivl om, hvor du skal sætte krydset eller er politisk interesseret, så gå ikke glip af dette arrangement.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementets formål er at forberede studerende til det kommende folketingsvalg anno 2019. For at give en bedre mulighed til den studerende - ny som gammel - har vi været så heldige at få en række af erfarne såvel som nye folketingspolitikere fra Aalborg til at møde op til en debat om ’Udvikling af Nordjylland’.

Politikerne vil blandt andet debattere uddannelse, nyuddannedes situation i Nordjylland og hvordan regionen ifølge dem kan vækste og tiltrække erhvervsliv, både økonomisk og bæredygtigt, og hertil hvordan de vil kæmpe for at gøre det muligt.

Herefter er det op til publikum at sætte dagsordenen gennem en spørgerunde. Debattørerne skal overbevise os om, hvorfor vi netop skal stemme på dem og deres parti, skabe nysgerrighed og stillingtagen hos publikum, så de kan engagere sig i det kommende folketingsvalg. Da der kun er folketingsvalg hvert 4. år, er dette en oplagt mulighed for at tage del i den politiske dagsorden. Det har betydning for din fremtid.

Program

Kl. 16.00 Dørene åbner
Kl. 16.30 Velkomst og præsentation
Kl. 17.00 Paneldebat
Kl. 18.00 Pause
Kl. 18.30 Paneldebat og spørgsmål fra publikum
Kl. 19.30 Tak for i aften

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle