]]>

Arrangement

Find vej i sorgen

Døden er den ultimative falliterklæring, som vi skal undgå for enhver pris. Og sorg er en sygdom, man skal kureres for. Journalist Esben Kjær og præst Lotte Blicher Mørk sætter fokus på disse spørgsmål.

Hvad handler arrangementet om?

Den Danske Kirke i Bruxelles og Djøf Belgien har valgt at sætte fokus på død og sorg ved et fællesarrangement med deltagelse af journalist Esben Kjær og præst Lotte Blicher Mørk.

 

De fleste er på vild flugt fra det eneste, vi kan være helt sikre på sker; døden. Men vi skal en anden vej: For død og sorg er ikke blot uundgåeligt, de er også en uundværlig oplevelse for os mennesker, fordi de former os og intensiverer vores liv på nye måder. Derfor skal vi ikke flygte fra døden og kurere sorgen – vi skal hengive os til dens transformerende kraft, som vi alligevel ikke slipper for. Og vi skal lære at leve med de døde – de har nemlig ikke tænkt sig at gå væk. Der er enormt meget liv i døden.

 

Det er nogle af de provokerende budskaber fra de to foredragsholdere, der lever intenst med døden, sorgen og livet hver dag – på hver deres måde. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle