Arrangement

Find den rette work-life-balance

Få værktøjer til at blive bedre til at finde en balance mellem arbejde og fritid og til at håndtere de udfordringer, du kan møde i forskellige arbejdssituationer. Efter det faglige oplæg ved Lilli Lewandowski har du mulighed for at tilmelde dig til en middag arrangeret af Yngre Jurister Fyn.

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

Djøf og Yngre Jurister Fyn vil gerne invitere medlemmer på tværs af de to foreninger til et fagligt oplæg med efterfølgende mulighed for middag.

Lilli Lewandowski fra Stresslesslife.dk holder et oplæg med fokus på håndtering af de mentale udfordringer, du kan møde som djøfer og særlig som jurist i en branche, hvor der ofte er højt tempo, stort arbejdspres og et konstant krav om at skulle toppræstere.

Du får værktøjer til at blive bedre til at finde en balance mellem arbejde og fritid og til at håndtere de udfordringer, du kan møde i forskellige arbejdssituationer. Værktøjer der kan være med til at sikre dig et godt og langt arbejdsliv uden udbrændthed og stress.

Lilli Lewandowski har mangeårig erfaring inden for stresscoaching og stressbehandling samt en psykologisk og terapeutisk baggrund og faglig ekspertise inden for blandt andet udbrændthed og arbejdsstress.

Arrangementet er blevet til via Eventpuljen, som er til rådighed for alle medlemmer af Djøf, der har en god idé til et event.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle