]]>

Arrangement

Finanssektoren i lyset af stram regulering og globalisering

To af Danmarks førende juridiske finanseksperter sætter fokus på den juridiske regulering, globalisering og digitalisering.

Hvad handler arrangementet om?

Siden finanskrisen er der sket en betragtelig udbygning og opstramning af den retlige regulering og tilsyn af finansielle virksomheder og finansielle ydelser i Danmark og EU.

Resultatet er blevet et meget omfattende og komplekst system af tæt forbundne retsregler, som både skal:

  • varetage de økonomiske og kommercielle interesser for de finansielle virksomheder
  • sikre tilliden for den finansielle sektor
  • skabe transparens og finansiel stabilitet
  • varetage forbrugerbeskyttelse
  • forebygge hvidvaskning og terrorfinansiering med mere.

Koblet på globaliseringen og digitaliseringen fx fintech, Blockchain, crowdfunding med mere skaber det i praksis en række juridiske udfordringer, som er i gang med markant at ændre markedsvilkårene for den finansielle sektor.

Vi har fået to af de førende eksperter inden for finansretten, professor Linda Nielsen fra KU og advokat Jacob Høeg Madsen fra Kroman Reumert, til at sætte fokus på de seneste tendenser på området. De kommer med deres perspektiv på den juridiske regulering/tilsyn og juridiske udfordringer i relation til globalisering og digitalisering.

Arrangementet henvender sig til alle, som er beskæftiget i den finansielle sektor fra bank, forsikring, realkredit, pension til startupmiljøet og lignende områder og som arbejder med juridisk rådgivning, compliance, forretningsudvikling og teknologi.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle