]]>

Arrangement

Finanskrisen 10 år efter

I samarbejde med foreningerne 'Kritiske Politter' og 'Rethinking Economics' afholder vi et arrangement om finanskrisen og den læring som økonomer og det politiske system har draget af krisen. Til debatten vil Magnus Barsøe og to universitetsøkonomer lægge deres syn på krisen, og hvor vi står i dag.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Formålet med arrangementet er at diskutere, om vi overhovedet har lært noget af Finanskrisen. Er der sket markante forandringer siden finanskrisen, som kritikken overser? Er der sket en læring på universiteterne, som ikke er trængt ind på Christiansborg? Eller har den økonomiske videnskab endnu ikke absorberet finanskrisens intellektuelle chok i sine teorier, som typisk er ligevægtsøgende?

Arrangementet kommer til at berøre et populært og meget vigtigt emne, hvor vi forhåbentlig bliver klogere på, om vi har taget årsagerne til finanskrisen ved lære. Oplægsholderne vil hver holde et kort oplæg efterfulgt af paneldebat med spørgsmål fra de fremmødte. Arrangementet er primært henvendt til politstuderende og det forventes, at arrangementet er en smule teknisk, men der gives en introduktion, så alle kan følge med. Der vil være mulighed for mingling med en øl og lidt vin efter programmets afslutning.

Dette arrangement er for studerende medlemmer af Djøf og for ikke-medlemmer, der studerer.

Program

17.00 Velkomst
17.05 Oplæg ved Magnus Barsøe
17.25 Oplæg ved Finn Østrup
17.45 Oplæg ved Helge Pedersen
18.05 Pause med sandwich
18.20 Debat og spørgsmål fra salen
19.00 Tak for i aften

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

 

Se alle