]]>

Arrangement

Filmvisning af Ambassadøren

Sammen med Politologisk Filmklub inviterer vi til visning af filmen 'Ambassadøren'. Inden filmen vises er der mulighed for at få en bid mad, og yderligere vil Eigil Johanisson fra solidaritetsbevægelsen 'Afrika Kontakt' fortælle om filmen i forhold til korruption og diplomati i Den Centralafrikanske Republik.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Politologisk Filmklub inviterer i samarbejde med Djøf til filmvisning af Mads Brüggers 'Ambassadøren,' der skildrer centraladministrations skyggesider i Den Centralafrikanske Republik. Forklædt som diplomat, rejser Mads Brügger til dertil for at agere som en succesfuld forretningsmand ved at opstarte en tændstiksfabrik. Men under overfladen lurer en skjult dagsorden, der gennem overraskende og tragikomiske optagelser afslører, hvilke korrupte forbindelser, der virkelig udspiller sig i den centralafrikanske stat.

’Ambassadøren’ er en genre-brydende og vild film om den bizarre korruption, der udspiller sig i en verden af afrikansk diplomati, hvor magthaverne sjældent bliver ansvarligholdt. Som oplægsholder vil Eigil Johanisson belyse dokumentarens temaer. Eigil arbejder som researcher for ’Afrika Kontakt’ med baggrundsstudier i international udvikling. Han har desuden været med til at lave en dokumentar om Uganda, hvilket linker hans faglige viden om korruption til dokumentaren.

Inden film og oplæg inviterer vi i vanlig stil på lidt at spise, og under filmen vil der være mulighed for at købe drikkevarer og spise en masse gratis popcorn. Arrangementet afholdes af aktive medlemmer af Djøf Studerende i samarbejde med Djøf Studerendes aktivitetspulje. For at deltage skal du være studerende.

Program

Kl. 17.00 Velkomst og aftensmad
Kl. 17.30 Filmen starter, og der vil være mulighed for at købe drikkevarer og spise popcorn
Kl. 19.15 Filmen slutter og der vil efterfølgende være oplæg om filmen og dens temaer
Kl. 20.00 Vi siger tak for endnu et skønt arrangement

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle