]]>

Arrangement

Filmaften: Boom Bust Boom

Kom til filmaften, hvor du sammen med foreningen 'Kritiske Politter' og Djøf kan se filmen 'Boom Bust Boom', der sætter fokus på de periodiske udsving, der er på de finansielle markeder.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan kan det være, at vi gang på gang ser de finansielle markeder opleve fantastiske perioder med vækst og stabilitet for så pludseligt at crashe og kollapse hurtigere og mere voldsomt, end det globale samfund kan nå at reagere? 

Hvad vil det egentlig sige at have finansiel stabilitet, og kan vi overhovedet forestille os et marked uden finansiel ustabilitet og disse 'boom and bust cycles', på dansk op- og nedture, i samfundet?

I forbindelse med af, at den amerikanske økonom, Hyman Minsky, ville være fyldt 100 år, inviterer studenterforeningen 'Kritiske Politter' og Djøf til en hyggelig aften, hvor vi skal se og diskutere filmen 'Boom Bust Boom', som handler om nogle af de tanker Hyman Minsky gjorde sig om finansiel ustabilitet og børskrak, og hvordan verden har oplevet et utal af økonomiske kriser og periodiske udsving.

Efter filmen skal vi debattere og kigge nærmere på, hvordan man kan klæde nye økonomer bedre på til at håndtere eller måske helt undgå disse 'boom and bust cycles' i fremtiden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle