]]>

Arrangement

Film og foredrag med fotojournalist Jakob Carlsen

Oplev fotojournalist Jakob Carlsen fortælle om filmen Digging Deep, og lær, hvordan du overfører mere mental styrke til dit arbejdsliv.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Belgien og Den Danske Kirke i Bruxelles indbyder til filmforedrag, hvor vi serverer sandwich og drikkevarer fra kl. 19.00. Herefter følger en visning af filmen Digging Deep, der afsluttes med fotojournalist Jakob Carlsens foredrag om filmen.

I 2019 vandt Jakob prisen for årets danske film ved Nordic Adventure Film Festival med sin film Digging Deep.

Digging Deep er hans selvdokumentarfilm om sine to gennemførsler af verdens hårdeste bike packing-cykelløb ’Arizona Trail Race’. Ruten går på et vandrespor 1.250 km gennem Arizonas barske ørken, skove og bjergterræn, med krydsningen af Grand Canyon med cykel og bagage på ryggen som den helt store kraftpræstation. Løbet er uden nogen form for support, - alt er overladt til deltagerne selv.

Jakob fortæller om den fysiske og mentale træning og viser gennem filmen nogle af de puslebrikker, der tilsammen hjælper til at nå målet: at gennemføre, uanset hvad det kræver.

Den mentale styrke er nøglen til at overkomme udfordringer, både når det gælder et ultra-race og dagligdags udfordringer, om det er i ens privatliv eller arbejdsliv. Hvis man som leder kan motivere og overføre mindsettet til sine medarbejdere, har man en rigtig god grobund for et godt og frugtbart arbejdsmiljø.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle