]]>

Arrangement

Female Founders - Roccamore & Champagne for Alle

Denne aften i Roccamores butik i Skindergade står i de høje hæle og champagnens tegn, når du kommer helt tæt på stifterne bag 'Roccamore' og 'Champagne For Alle'.

Hvad handler arrangementet om?

Frederikke Schmidt og Dinna Iben Arbo fortæller deres personlige historier om, hvordan iværksættereventyrene begyndte, inden der skal smages på champagne og prøves sko med fordelagtige rabatter. De to iværksættere vil blandt andet svare på:

  • hvordan skaber man en millionforretning uden at starte op med store summer af kapital?
  • hvordan fastholder man kunder, inspiration og indtjening under Covid-19-pandemien, som har været årsag til den største nedlukning af dansk erhvervsliv siden finanskrisen? 

Til arrangementet fortæller Frederikke om Roccamores rejse fra en kampagne på 'Kickstarter' til nu at være en etableret designervirksomhed med kunder over hele verden og en tocifret millionomsætning.

  • Frederikke stiftede i 2015 virksomheden 'Roccamore', der laver stiletter og støvler designet med ortopædiske såler, der former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Konceptet er hyldet af kvinder over hele Europa og er endda videnskabeligt testet af Hvidovre Hospital.
  • Frederikke startede 'Roccamore' ved at lancere en crowdfunding-kampagne på 'Kickstarter' med stor succes.
    Via kampagnen solgte hun 330 par sko til kvinder over hele verden for en samlet værdi af 330.000 kr., og i de følgende måneder solgte hun yderligere 850 par sko via en landingpage, som interesserede kunder blev ledt hen til efter kampagnens slutning. Alle Roccamores sko er håndlavede på italienske fabrikker for at opnå den kvalitet, som Frederikke ikke går på kompromis med.

Til arrangement fortæller Dinna om virksomhedens rejse fra at være et spontant projekt opstået på en junidag i 2017 til i dag at være en virksomhed med både onlinesalg, smagninger, strategiske samarbejder og mere end 1.000 abonnenter på 'Champagnekassen'. Dinna fortæller også om, hvordan Covid-19 har haft betydning for deres virksomhed, og hvordan kreative idéer og modet til at træffe hurtige beslutninger og turde satse fik en stor betydning for væksten i virksomheden.

  • Dinna er medstifter og ejer af 'Champagne For Alle' og 'Champagnekassen', som hun driver i tæt partnerskab med sin mand, Michael.
  • Dinna er blandt andet ansvarlig for alt det kommercielle, kreative og kommunikative i 'Champagne For Alle' og 'Champagnekassen', hvor hun med sin hudløst ærlige, åbne og nærværende opslag på sociale medier hver eneste dag kommunikerer med nuværende og potentielle kunder om champagne, hverdagsluksus og selvforkælelse.

I løbet af aftenen er der rig mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med Dinna, Frederikke og deres virksomheder, idet der serveres champagne fra 'Champagne For Alle' under oplæggene, og efterfølgende er der rig lejlighed til selv at teste de behagelige høje hæle i Roccamores butik, der på denne aften byder på 15% rabat ved køb.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle