]]>

Arrangement

Faglig Dag

Faglig Dag 2018 - 'Forandring fryder?' Vær med når førende meningsdannere og eksperter drøfter, og ikke mindst debatterer aktuelle problemstillinger med udgangspunkt i de tre temaer; 'Det med stort, det med småt og det vi ikke taler om'.

Hvad handler arrangementet om?

Forandring fryder? Således lyder Faglig Dag 2018s overordnede emne, der ønsker at sætte fokus på en verden i rivende udvikling og stille spørgsmålstegn til, hvorvidt denne udvikling er positiv eller negativ.

Emnet vil blive diskuteret gennem problemstillinger inden for tre forskellige temaer; 'Det med stort, det med småt og det vi ikke taler om'. 'Det med stort' vil have udgangspunkt i et globalt og internationalt perspektiv. Fokus vil her være på at belyse et EU i forandring og problemstillingerne forbundet med dette.

Derudover vil der stilles skarpt på den vestlige verdens relation til Rusland og hvilke problemstillinger, forandringen i dette forhold bringer med sig. Hvor 'Det med stort' vil tegne større, mere overordnede problemstillinger i sandet, vil 'Det med småt' stille mere skarpt på individniveau, med et fokus på minoriteter i samfundet.

Til slut vil 'Det vi ikke taler om' fordybe sig i emner som ikke befinder sig i orkanens øje af nyhedsstrømmen, men som dog stadig er aktuelle og relevante.

Både lobbyisme og embedsværket på Christiansborg, vil på dette spor blive vendt.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via facebook

Program

Kl. 7.50 Uddeling af morgenmadsposer
Kl. 8.15 Morgentaler
Kl. 9.30 Session 1
Kl. 11.15 Frokost
Kl. 12.45 Session 2
Kl. 14.15 Reception


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle