]]>

Arrangement

Fælles fodslag i et mangfoldigt fællesskab

Repræsentanter i Djøf Privat holder valgmøde. Kom og vær en del af det lokale medlemsdemokrati og mød nye så vel som gamle repræsentantskabskandidater; heriblandt formanden for Djøf Privat og øvrige bestyrelsesmedlemmer fra regionen.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Privats repræsentanter i Region Hovedstaden inviterer til valgmøde, hvor du kan blive klogere på, hvad det vil sige at sidde i repræsentantskabet. Derudover undersøger vi alle, hvordan vi får mest mulig glæde af hinanden og af Djøf Privat som medlemsfællesskab.

Vi åbner ballet med et spændende inspirationsoplæg v/ Mette Søgaard Nielsen, Lektor og Ph.d. ved Syddansk Universitet. Mette forsker i netværk, og hvordan vi kan trække på forskellige typer af netværk afhængigt af, hvor vi er i vores personlige og professionelle liv. I sit oplæg vil Mette derfor primært fokusere på, hvordan vi kan optimere vores netværksudbytte ved at være mere bevidste om vores tilgang til det at netværke - og i forlængelse heraf, hvordan vi også kan trække på Djøf Privat som netværksfællesskab.

Efter vi er blevet klogere på netværkets karakter og betydning, er det tid til at reflektere og sparre med hinanden i grupper om, hvordan vi sammen kan få Djøf Privat til at bringe mest mulig værdi og mening for os som medlemsgruppe. Hvorfor er vi medlemmer i dag, og hvordan bruger vi hver især Djøf og Djøf Privat? Er der potentiale for endnu mere af det gode, og er der mon gemte potentialer i delforeningen, vi endnu ikke har udforsket? Valgmødets initiativtagere, Jonina og Johanne, guider jer igennem denne interaktive del af aftenen. Der vil være let forplejning til arbejdet, så ingen skal sulte eller tørste under de gode diskussioner ved bordene.

Valgmøde - få indflydelse på udviklingen i Djøf Privat

Aftenen slutter med valgmøde for medlemmer af Djøf Privat, hvor du kan høre mere om arbejdet i repræsentantskabet, møde andre medlemmer, der ønsker at stille op til repræsentantskabet og komme med ideer til det fremtidige arbejde i repræsentantskabet. Her vil Djøf Privats formand, Henrik Funder, fortælle om delforeningens retning og udvikling i løbet af hans tid ved roret samt dele af sine personlige reflektioner til de input, der er blevet delt i løbet af aftenens første del.

Du er velkommen til at deltage i arrangementet, uanset om du ønsker at stille op til repræsentantskabet eller ej. Du kan finde flere oplysninger om repræsentantskabsvalget i Djøf Privat på Repræsentantskabsvalg i Djøf Privat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle