]]>

Arrangement

Få styr på dine kompetencer og land jobbet

Lær at sælge dig selv og dine kompetencer. Sammen med store danske virksomheder stiller vi skarpt på dig og dine kompetencer, så du lærer at skrive et cv og en ansøgning, som får dig til samtale.

Hvad handler arrangementet om?

Mød HR-medarbejdere fra store danske virksomheder, som giver dig konkrete input til, hvordan du skriver en skarp ansøgning og cv, som får dig til samtale. Sammen med dem kigger vi nærmere på, hvad der skal til, for at din ansøgning vækker deres interesse.

Du lærer at sætte ord på dine kompetencer og den værdi, du kan give en arbejdsplads. Du hører også mere om, hvordan du bedst kontakter en arbejdsgiver, så de gider at bruge tid på dig. Timing og dit salgsbudskab er nemlig afgørende for, om de kigger din vej.

Du bliver klogere på, hvordan du matcher dine kundskaber med virksomhedernes behov. Vi kigger også på strukturen af dit cv og din ansøgning, så du fremstår skarp. På den måde løfter du kvaliteten af din jobsøgning. Og du vil oftere komme til samtale.

For i sidste ende handler jobsøgning om afklaring, afklaring og atter afklaring. Og til dette arrangement får du redskaberne til at nå i mål med det.  

Dit udbytte:

  • Du får redskaber til at sætte ord på dine kompetencer.
  • Du får indblik i virksomhedernes behov.
  • Du lærer at matche deres behov med dine kompetencer
  • Du forstår at strukturere dit cv og din ansøgning på sælgende måde.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle