]]>

Arrangement

Få et forspring på karrieren med en mentor

Har du overvejet, hvad det første skridt i din karriere skal være? Drik en kop kaffe med én, som er færdiguddannet og kender til overgangen.

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

Mød en mentor der har været på arbejdsmarkedet i nogle år, og som kan huske, hvordan det er at starte sin karriere. Mentorerne er Djøf-medlemmer med erfaringer fra forskellige faglige felter og brancher. Få vendt dine tanker om karrierebane, arbejdsliv og udvikling. En mentor kan give dig en 1:1-sparring og et unikt indblik i en branche eller fagområde eller støtte dig i dét, du gerne vil opnå eller udvikle dig henimod.

Vi matcher dig med 4 mentorer på baggrund af branche, uddannelse og erhvervserfaring. Du får 15 minutter ved hver mentor. 

Efter arrangementet fortæller du os, hvilken mentor du vil mødes med igen. Et kaffemøde med en mentor varer en time og du bestemmer selv hvornår. 

Når du tilmelder dig møder du spørgsmålet “Hvad håber du på at få ud af et møde med en mentor?” Besvar spørgsmålet med max tre sætninger.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er for alle kandidatstuderende, og for dig som er dimitteret inden for det seneste år, og som måske ikke har landet første eller andet job endnu.

Program

Kl. 17.00 Kom og tank op med kaffe, the, vand, frugt, snacks
Kl. 17.30 Velkommen
Kl. 17.45 Mentor-mentee lynmøder 4 runder à 15 minutter
Kl. 18.45 Afrunding - matchproces næste skridt
Kl. 19.00 Uformel netværk, tapas og et glas
Kl. 19.30 Tak for i aften

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle