]]>

Arrangement

EYBA's sommerkonference i Strasbourg i Frankrig

Skab dig et internationalt netværk blandt advokater og advokatfuldmægtige i faglige og festlige rammer i en større, europæisk by.

Hvad handler arrangementet om?

Du har nu muligheden for at deltage i EYBA’s sommerkonference i Strasbourg i Frankrig med økonomisk tilskud fra Djøf Advokat og Dreyers Fond.

Sammen med andre medlemmer af Djøf Advokat venter der en spændende, forlænget weekend i Strasbourg, hvor advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa og USA mødes for at udbygge deres netværk og blive klogere på højaktuelle, juridiske emner.

Det er vores erfaring, at konferencen er et glimrende netværksarrangement, hvorfor interesserede medlemmer af Djøf Advokat ikke skal holde sig tilbage for at tilmelde sig og tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd, da der aftales fælles afrejse og indkvartering for den danske delegation.

Hvad er EYBA?

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Bar Association (EYBA). EYBA er en international forening, som giver adgang til et stort netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa og USA. EYBA afholder tre årlige konferencer i forskellige europæiske byer, som alle fokuserer på socialt samvær, netværk og faglige, juridiske aspekter.

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du i forbindelse med EYBA's sommerkonference i Strasbourg mulighed for at tilmelde dig konferencen som medlem af Djøf Advokat og herigennem få støtte til dækning af de fleste af dine udgifter forbundet med din deltagelse i konferencen.

Du vil i forbindelse med din bindende tilmelding få direkte besked om, hvorvidt du har fået én af de 15 pladser med tilskud til konferencen, ligesom du løbende vil blive informeret om turen sammen med de øvrige danske deltagere. Du kan læse mere om den økonomiske støtte nedenfor.

Sommerkonferencen i Strasbourg

Sommerkonferencen 2022 finder sted i historiske rammer i Strasbourg, hvor blandt andet 'Menneskerettighedsdomstolen' hører hjemme. 

Det faglige program vil fokusere på menneskerettigheder, herunder følgende emner: 

  • The European Court of Human Rights.
  • The Council of Europe & the Council of Europe Programme on Human Rights Education for Legal Professionals (HELP), som EYBA er betydeligt involveret i som organisation. 

Vi sender det fulde program til de danske deltagere, så snart det offentliggøres.

Tilmelding og økonomisk støtte fra Dreyers Fond og Djøf Advokat

Som medlem af Djøf Advokat har du mulighed for at søge én af vores 15 pladser til EYBA's sommerkonference med økonomisk støtte. Du skal være opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Tilmelding til konferencen og betaling af deltagergebyret (ca. EUR 285) sker centralt fra Djøf Advokat. Derudover kan du få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til 2.500 kr. Det samlede støttebeløb er således ca. 4.600 kr. pr. medlem.

Når du har modtaget en bekræftelsesmail på din tilmelding fra Djøf Advokat, er du sikret en plads med økonomisk tilskud. Det økonomiske tilskud refunderes efter afholdelse af konferencen mod fremvisning af dokumentation for udgifterne og under forudsætning af deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Transport og hotel

Når du har modtaget en bekræftelse på, at du er tilmeldt konferencen, vil du kort efter få besked fra Djøf Advokat om det praktiske vedrørende planlægning af transport og hotelindkvartering.

Du står som udgangspunkt selv for booking af transport (typisk flybilletter) og hotel. En repræsentant fra Djøf Advokat vil i hele forløbet stå for koordinering mellem deltagerne i den danske delegation og være behjælpelig med at tilrettelægge fælles fly og hotel til de danske deltagere samt eventuelt mødested i forbindelse med afrejse fra de forskellige landsdele.

Kursuspoint

Djøf Advokat er i færd med at undersøge mulighederne for at opnå kursuspoints ved deltagelse i konferencen til brug for den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Mere information følger, når der er afklaring herom, idet det endnu ikke kan garanteres, at deltagelse i konferencen udløser kursuspoints.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til EYBA's sommerkonference i Strasbourg, er du meget velkommen til at kontakte advokat Nikoline Munk Krogh, medlem af Djøf Advokats repræsentantskab og medlem af den internationale bestyrelse i EYBA, på com¤sagfoererne¤nmk 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle