]]>

Arrangement

EYBA's sommerkonference i Kiev, Ukraine

Vil du gerne skabe dig et internationalt netværk blandt advokater og advokatfuldmægtige i faglige og festlige rammer i en større europæisk by?

Hvad handler arrangementet om?

Så har du nu muligheden for at deltage i årets anden EYBA-konference, når 15 medlemmer af Djøf Advokat rejser til sommerkonference i Kiev, Ukraine, med økonomisk tilskud fra Djøf Advokat og Dreyers Fond.

Sammen med andre medlemmer af Djøf Advokat venter der en spændende forlænget weekend i Kiev til få penge, hvor advokater og fuldmægtige fra hele Europa og USA mødes for at udbygge deres netværk og blive klogere på IPR i dag og i fremtiden.

Det er vores erfaring, at konferencen er et glimrende netværksarrangement, hvorfor interesserede medlemmer af Djøf Advokat, som rejser alene, ikke skal holde sig tilbage for at tilmelde sig og tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd.

Hvad er EYBA?

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Bar Association (EYBA). EYBA er en international forening, som giver adgang til et stort netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra hele 20 europæiske lande samt USA og består af mere end 200.000 medlemmer. EYBA holder tre årlige konferencer i forskellige europæiske byer, som alle fokuserer på socialt samvær, netværk og faglige juridiske aspekter.

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du i forbindelse med EYBA's sommerkonference i Kiev mulighed for at tilmelde dig konferencen som medlem af Djøf Advokat og herigennem få støtte til dækning af de fleste af dine udgifter forbundet med din deltagelse i konferencen.

Du vil i forbindelse med din bindende tilmelding få direkte besked om, hvorvidt du har fået én af de 15 pladser med tilskud til konferencen, ligesom du løbende vil blive informeret om turen sammen med de øvrige danske deltagere. Du kan læse mere om den økonomiske støtte nedenfor.

Sommerkonferencen i Kiev

Sommerkonferencen 2020 finder for første gang i EYBA’s historie sted i Ukraines hovedstad, Kiev.

Det faglige program vil tage udgangspunkt i immaterialretten med titlen: ”In Intellectual Property We Trust”.

Området for intellektuel ejendomsret udvikler sig med raketfart i disse år. Emner som beskyttelse og registrering af computerprogrammer, blockchain-teknologier og kunstig intelligens har fyldt meget i den offentlige debat, hvorfor det er særdeles oplagt, at lige netop IPR skulle være rammen for dette års sommerkonference.

Særligt også, fordi Kiev er et vigtigt center for industri, videnskab, uddannelse og kultur i Østeuropa, som netop i disse år gennemgår en enorm udvikling inden for højteknologiske industrivirksomheder, som kan få stor betydning for resten af Europa.

Så hvis du beskæftiger dig med eller interesserer dig for IPR eller bare gerne vil opleve Kiev på nærmeste hold og udvide dit netværk, så er denne konference en oplagt mulighed for at danne nye faglige og sociale relationer blandt advokater og fuldmægtige fra store dele af Europa.

Der vil i løbet af de kommende måneder blive publiceret en række artikler om EYBA’s medlemmer og tidligere deltagere på konferencer, hvor det vil blive muligt at danne sig et indtryk af EYBA’s tidligere arrangementer og disses betydning for medlemmer i hele Europa.

Vi sender det fulde program for sommerkonferencen til de danske deltagere, så snart det offentliggøres.

Tilmelding og økonomisk støtte fra Dreyers Fond og Djøf Advokat

Som medlem af Djøf Advokat har du mulighed for at søge én af vores 15 pladser til EYBA's sommerkonference med økonomisk støtte. Du skal være opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Tilmelding til konferencen og betaling af deltagergebyret (ca. EUR 230) sker centralt fra Djøf Advokat. Derudover kan du få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til 2.200 kr. Det samlede støttebeløb er således ca. 4.000 kr. pr. medlem.

Når du har modtaget en bekræftelsesmail på din tilmelding fra Djøf Advokat, er du sikret en plads med økonomisk tilskud. Det økonomiske tilskud refunderes efter afholdelse af konferencen mod fremvisning af dokumentation for udgifterne og under forudsætning af fuld deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Transport og hotel

Når du har modtaget en bekræftelse på, at du er tilmeldt konferencen, vil du kort efter få besked fra Djøf Advokat om det praktiske vedrørende planlægning af transport og hotelindkvartering.

Du står som udgangspunkt selv for booking af transport (typisk flybilletter) og hotel. En repræsentant fra Djøf Advokat vil i hele forløbet stå for koordinering mellem deltagerne og være behjælpelig med at tilrettelægge fælles hotel til de danske deltagere samt eventuelt mødested i forbindelse med afrejse fra de forskellige landsdele.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til EYBA's sommerkonference i Kiev, er du meget velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Nikoline Krogh, medlem af Djøf Advokats repræsentantskab, på nkr@halling-overgaard.dk eller advokatfuldmægtig Michael Pilegaard, medlem af Djøf Advokat, på mp@northadvokater.dk.  

NB Program følger.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle