]]>

Arrangement

EYBAs International Weekend i London

Styrk dit internationale netværk ved deltagelse i EYBAs årlige International Weekend i London, UK med tilskud fra Dreyers Fond.

Hvad handler arrangementet om?

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Lawyers Bar Association (EYBA). Herigennem har du adgang til et netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa, som mødes, når EYBA 3 gange årligt afholder sine faglige konferencer og netværksarrangementer rundt omkring i Europa.

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du i forbindelse med EYBAs årlige International Weekend i London, UK, den 26. - 29. september 2019, mulighed for at ansøge Djøf Advokat om støtte til delvis dækning af udgifter forbundet med deltagelse i arrangementet.

Det er på baggrund af tidligere års erfaringer et glimrende netværksarrangement, og interesserede Djøf Advokat-medlemmer, der rejser alene, skal således ikke holde sig tilbage for at tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd.

Bidrag fra Dreyers Fond

Deltager du i EYBA-konferencen, har du derfor mulighed for at søge én af Djøf Advokats 10 pladser, hvor tilmelding til konferencen og betaling af deltagergebyret  (GBP 170) sker centralt fra Djøf Advokat, ligesom du derudover kan få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til kr. 3.000. Det samlede støttebeløb er således ca. kr. 4.500 pr. medlem.

Når du har modtaget bekræftelsesmail fra Djøf, er du sikret en plads med økonomisk tilskud.

Det økonomiske tilskud refunderes efter afholdelse af konferencen og under forudsætning af deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Transport og hotel

Du skal selv arrangere transport og overnatning. Nærmere information om konferenceprogrammet, foreslåede konferencehoteller med videre kan findes på linket nederst, når det foreligger fra EYBA.

Vigtigt

Vær opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til EYBA Spring Conference – eller måske bare er nysgerrig for at høre mere om foreningen, er du meget velkommen til at kontakte Djøf Advokats bestyrelsesmedlem Ane Astrup på com¤gn¤aastrup

Lidt om konferencen

International Weekend er en årlig begivenhed arrangeret af Junior Lawyers Division of the Law Society of England and Wales, the Young Barristers Committee of the Bar Council, the European Young Bar Association og the London Young Lawyers Group.

Vi giver deltagerne en blanding af faglige og specialiserede seminarer, et overblik over retssystemet i England og Wales samt en introduktion til byen: London.

Dagarrangementer: Dagarrangementer og seminarer retter sig mod internationale og britiske unge jurister.

Aftenbegivenheder: Aftensbegivenheder er rettet mod både britiske advokater og internationale advokater. Dette vil omfatte et Networking Event og en gallamiddag.

Læs mere om konferencen her

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle