]]>

Arrangement

EYBA's forårskonference i Lissabon

Vil du gerne skabe dig et internationalt netværk blandt advokater og advokatfuldmægtige i faglige og festlige rammer i en større europæisk by?

Startdato og sted

23. marts 2023
Lissabon

Varighed

4 dage
15:00-21:00

Pris

Gratis
Medlem af Djøf Advokat

Hvad handler arrangementet om?

Sammen med andre medlemmer af Djøf Advokat venter der en spændende forlænget weekend i Lissabon, hvor advokater og advokatfuldmægtige fra Europa og USA mødes for at udbygge deres netværk og blive klogere på højaktuelle, juridiske emner.

Det faglige program vil blandt andet fokusere på følgende emner:

 • IP-rettigheder og it i advokathusene
 • Kunstig intelligens og Human Rights
 • Privatliv og databeskyttelse
 • Yngre advokaters udfordringer i et nyt miljø.

Vi sender det fulde program til deltagerne, så snart det offentliggøres.

Det er vores erfaring, at konferencen er et glimrende netværksarrangement, hvorfor interesserede medlemmer ikke skal holde sig tilbage for at tilmelde sig og tage afsted uden at kende andre deltagere på forhånd, da der aftales fælles afrejse og indkvartering for den danske delegation.

Tilmelding og økonomisk støtte

På baggrund af et gavmildt bidrag fra Dreyers Fond har du som medlem af Djøf Advokat mulighed for at få dækket de fleste af dine udgifter forbundet med din deltagelse i konferencen.

Du kan søge én af vores 12 pladser til konferencen med økonomisk støtte. Du skal være opmærksom på, at din tilmelding er bindende.

Tilmelding og betaling af deltagergebyret (ca. EUR 235) sker centralt fra Djøf Advokat. Derudover kan du få refunderet rejseomkostninger (fly, hotel og transfer) med op til 2.500 kr. Det samlede støttebeløb er således ca. 4.500 kr. pr. medlem.

Når du har modtaget en bekræftelsesmail på din tilmelding fra Djøf Advokat, er du sikret en plads med økonomisk tilskud. Tilskuddet refunderes efter afholdelse af konferencen mod fremvisning af dokumentation for udgifterne og under forudsætning af deltagelse i konferencens faglige og sociale indhold.

Transport og hotel

Når du har modtaget en bekræftelse på, at du er tilmeldt, vil du få besked fra Djøf Advokat om planlægning af transport og hotelindkvartering.

Du står som udgangspunkt selv for booking af transport (typisk flybilletter) og hotel. En repræsentant fra Djøf Advokat vil i hele forløbet stå for koordinering mellem deltagerne og være behjælpelig med at tilrettelægge fælles fly og hotel til de danske deltagere samt eventuelt mødested ved afrejse fra forskellige landsdele.

Kursuspoint

Djøf Advokat er i færd med at undersøge mulighederne for at opnå kursuspoints til brug for den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Mere information følger, når der er afklaring herom, idet det endnu ikke kan garanteres, at deltagelse i konferencen udløser kursuspoints.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til EYBA's forårskonference i Lissabon, er du velkommen til at kontakte advokat Nikoline Munk Krogh, medlem af Djøf Advokats repræsentantskab og medlem af den internationale bestyrelse i EYBA, på nmk@sagfoererne.com eller advokat Benedikte Bolvig Lund, medlem af Djøf Advokats bestyrelse, på benabl@hotmail.com.

Hvad er EYBA?

Som medlem af Djøf Advokat er du omfattet af Djøf Advokats kollektive medlemskab af The European Young Bar Association (EYBA). EYBA er en international forening, som giver adgang til et stort netværk af advokater og advokatfuldmægtige fra hele Europa og USA. EYBA afholder tre årlige konferencer i forskellige europæiske byer, som alle fokuserer på socialt samvær, netværk og faglige juridiske aspekter.

Program

 • Torsdag

  Torsdag aften den 23. marts 2023 (ikke obligatorisk):

  Deltagerne bydes velkommen til forårskonferencen på en privat lokation, der er forbeholdt deltagerne til konferencen. Her venter der deltagerne drinks og snacks, ligesom der vil være rig lejlighed til at hilse på og netværke med de øvrige konferencedeltagere, inden det faglige program begynder fredag morgen.
 • Fredag og lørdag - info

  Fredag og lørdag den 24.-25. marts 2023 (obligatorisk):

  Det faglige program finder sted ved Conselho Regional OA de Lisboa. 
 • Fredag

  Fredag den 24. marts 2023: 

  Fagligt program hele dagen med spændende indlæg og anerkendte oplægsholdere.

  Fredag aften (obligatorisk):

  Fredag aften inviteres alle deltagere på middag et centralt placeret sted i centrum af Lissabon. Her vil der blive rig mulighed for at netværke, hvorefter turen går videre til after dinner drinks og en natklub.

 • Lørdag

  Lørdag den 25. marts 2023 

  Lørdagens faglige program byder på EYBA’s generalforsamling samt tapas tour i Lissabon. 

  Lørdag aften (obligatorisk):
  Traditionen tro afsluttes EYBA's forårskonference med en gallamiddag, som i Lissabon afholdes på central beliggenhed, hvor dresscoden er formel, black tie dinner. Selve gallamiddagen er inkluderet i deltagergebyret.

 • Søndag

  Søndag den 26. marts 2023:

  Mulighed for sightseeing i Lissabon og hjemrejse.
 • Pris og praktisk info

  • Pris
  • Medlem af Djøf Advokat
   Gratis
  • Arrangementets referencenr.
  • 37640
  • Frist
  • Tilmeldingsfrist
   28. februar 2023 kl. 23:59
  • Yderligere info, kontakt
  • Anni Andersen

   Anni Andersen
   Arrangementskoordinator
   ana@djoef.dk
   33959975

  • Behandling af personoplysninger
  • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

  Se alle