]]>

Arrangement

Eventyret om en selvstændig advokatvirksomhed

Jeppe Hudtloff Viinberg fortæller os om sit eventyr om at bygge sin egen advokatvirksomhed op fra bunden.

Hvad handler arrangementet om?

Selvstændig og iværksætter. To ord der ikke er synonymer med advokatbranchen. Tankerne falder snarere hurtigt på det allemandskendte program Løvens Hule, hvor en eller flere personer har fået en genial idé, som fortjener en værdiansættelse på et svimlende antal millioner.
 
Løvens Hule har imidlertid ikke eneret på denne forståelse af selvstændige og iværksættere, idet der også findes iværksættere inden for advokatbranchen. Det er Jeppe Hudtloff Viinberg et glimrende eksempel på. 
 
Jeppe Hudtloff Viinberg har arbejdet med immaterielretten siden 2008. Først på en række forskellige advokatkontorer som inhouse advokat, inden han i 2016 blev headhuntet som partner til et advokat-/patent- og varemærkekontor. Her skulle man tro, at toppen af karrierestigen var nået, men sådan skulle det ikke gå.
 
Jeppe Hudtloff Viinberg fornemmede et hul i markedet inden for advokaters rådgivning inden for immaterielretten. Processerne med at beskytte klienters immaterielle rettigheder var forældede og langtfra automatiserede. Derfor tog Jeppe Hudtloff Viinberg chancen og blev selvstændig sammen med kammeraten Bjørn. I dag har deres hjertebarn, Rightly Law Firm, som er en kombination af et klassisk advokatkontor og et legal techselskab, udviklet sig til at beskæftige 38 personer med forskellig, international baggrund. 
 
Lyt med, når Jeppe Hudtloff Viinberg tager os i hånden og leder os igennem det eventyr, det har været at starte sin egen advokatvirksomhed med dertilhørende op- og nedture. Samtidig vil Jeppe Hudtloff Viinberg sætte ord på, hvordan og hvorfor han og Bjørn fik idéen til at starte deres egen virksomhed.
 
Arrangementet foregår i ÅBEN Ølbars hyggelige lokaler i latinerkvarteret. ÅBEN Ølbar vil før, under og efter oplægget præsentere deltagerne for lækre øl samt snacks og der vil være rig mulighed for at netværke 

Ikke medlem af Djøf advokat

Advokater og advokatfuldmægtige, som ønsker at deltage, men som ikke er medlemmer af Djøf Advokat, skal tilmelde sig ved at sende en mail til Tine Grønbæk Jørgensen på tigj@kammeradvokaten.dk med oplysning om navn, mobil nr. og mail senest den 26. april.

Pris

Arrangementet er gratis for medlemmer af Djøf Advokat, mens ikke-medlemmer vil blive opkrævet en deltagerbetaling på kun 100,00 kr. Beløbet skal betales kontant eller via MobilePay direkte på dagen.

Bemærk: Der er kun et begrænset antal pladser.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle