Kursus

Erhvervslejeret - kontrakten

Få dybere viden om de områder, der helt eller delvist kan reguleres ved parternes aftale

Startdato og varighed

24. april 2019
1 dag

Tid og sted

09:00
København V

Pris

3.900 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du er advokat, erhvervsmægler, administrator, lægdommer ved boligretterne, kommunalt ansat eller medarbejder i et realkreditinstitut. 

Erhvervslejekontrakter er en vigtig del af dit arbejde, og du har allerede et grundlæggende kendskab til erhvervslejeret.

På kurset får du:

  • Skærpet opmærksomhed på afgørende dele af en erhvervslejekontrakt 
  • Konkrete løsningsforslag til udarbejdelse af en kontrakt 
  • Eksempler på kontraktformuleringer 
  • Overblik over faldgruber ved kontraktskrivning, og hvordan du undgår dem. 

Kursets indhold

På kurset får du indblik i en række vigtige områder i praksis, der helt eller delvist kan reguleres ved parternes aftale, og som du derfor skal have særligt fokus på ved kontraktindgåelsen.

Hvis du har brug for at vide mere om de områder, som ikke eller kun i begrænset omfang kan reguleres i parternes aftale, kan du med fordel tage kurset ’Erhvervslejeret – udvalgte emner’. De to kurser supplerer hinanden.

 

Program

Hvem underviser?

Lars Langkjær

Lars Langkjær
Advokat, Gangsted-Rasmussen

Lars er særdeles velfunderet inden for lejeretten, både i teorien og i praksis. Lars har tidligere været ansat i Ejendomsforeningen Danmark, og han har i en lang årrække undervist jurister og andre i forskellige lejeretlige emner, bl.a. som ekstern lektor på Københavns Universitet. Lars er medforfatter til bøgerne ’Erhvervslejeloven med kommentarer’ (2014) og ’Spot på lejelovene’ (2006).
Katja Paludan

Katja Paludan
Advokat, Husen Advokater

Katja er specialiseret inden for lejeretten og fungerer som boligretsdommer (lægdommer) ved retterne i København, Lyngby, Helsingør og på Frederiksberg. Katja har bred erfaring som underviser i lejeret, bl.a. fra Ejendomsforeningen Danmark og som ekstern lektor på Københavns Universitet. Katja er medforfatter til bogen ’Erhvervslejeloven med kommentarer’ (2014).

Kursets form

Undervisningen veksler mellem oplæg og diskussioner.

Kurset svarer til 7 lektioner.

Kurset bliver udbudt i samarbejde med Danske Advokater.

Pris og praktisk info

Typiske spørgsmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle