]]>

Arrangement

Er kvinder god forretning?

Hvordan får man mere diversitet på arbejdsmarkedet og flere kvinder i ledelse? De spørgsmål stiller foreningen SKALA på arrangementet, hvor du kan møde kompetente kvinder, med erfaring fra det danske erhvervsliv.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Studieforeningen 'SKALA' ønsker at fremme fokus på køn og magtstrukturer på det danske arbejdsmarked hos statskundskabsstuderende ved Københavns Universitet. Unge studerende uddanner sig til at komme ind på et arbejdsmarked, der stadigvæk er præget af strukturelle udfordringer i forbindelse med køn.

Derfor inviteres du til en nuanceret diskussion om nogle af de problematikker, som den studerende kan støde på i en fremtidig karriere, og hvilken betydning dette har for samfundet generelt. Vi ser en stigende interesse og debat på både studiet og i samfundet, der peger på, at kvinder er god forretning for både den enkelte virksomhed og samfundets hele.

Samfundsvidenskabelige studerende beskæftiger sig netop med magt, men et forum, der berører de kønsmæssige magtudfordringer, er mangelfuld. Dette tomrum forsøger vi at udfylde på arrangementet på CSS. Vi glæder os til at se dig. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle