]]>

Arrangement

Er du klar til kontrolpakken som gælder fra 1. januar 2021?

Den såkaldte kontrolpakke, der skal styrke selskabs- og regnskabskontrollen træder i kraft 1. januar 2021. Nyt er kravet om opbevaring af selskabsdokumenter i mindst fem år. Deltag på vores webinar med Contractbook og bliv klogere på opbevaringspligten.

Online

Hvad handler webinaret om?

Kontrolpakkens formål er at skærpe kontrollen med selskaber. Den indeholder en række lovændringer og stiller øgede krav om opbevaringspligt af selskabsdokumenter.

Fra 1. januar 2021 skal selskabsdokumenter opbevares på betryggende vis i mindst fem år fra udgangen af det regnskabsår, hvor dokumentet er udarbejdet. Opbevaringen skal ske, så dokumenterne uden vanskeligheder kan gøres tilgængelige for de danske myndigheder.

Deltag på webinaret og bliv klogere på kontrakthåndtering, og hvordan du, eksempelvis via Contractbook, mødekommer opbevaringspligten ved at opbevare dine selskabsdokumenter i elektronisk form.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community.

Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig. 

Praktiske informationer:

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle