]]>

Arrangement

En bæredygtig kantine på menuen

Grønne gå hjem-møder. Alle kan gøre en forskel. Mange tænker måske ikke over, hvor meget en ændring af kantinen betyder for klimaet og bliver overraskede, når de hører det. Kantinen er et sted hvor vi alle kommer, så kom og blive inspireret til hvordan du kan skabe en forandring for din kantine og kollegaer.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kantinen er på sin vis enhver virksomheds hjerte, og en god kantine er noget medarbejdere sætter pris på. Samtidig viser de seneste tal fra FN's landbrug- og fødevareorganisation, FAO, at husdyr og kvægbestande står for 14,5% af det totale CO2-udslip. Dette viser, at madindustrien og især kvægproduktionen er et område, hvor vi bør ændre nogle ting for at passe bedre på klimaet.

På dette grønne gå hjem-møde sætter vi fokus på, hvordan man kan gøre en forskel på vores arbejdsplads og for klimaet. Vi sætter kantinen på menuen og zoomer ind på, hvad man kan gøre for at påvirke ens egen kantine i en positiv retning.

Grønne gå hjem-møder er en møderække, der sætter fokus på, hvordan du kan skabe en forandring til fordel for klimaet på din arbejdsplads. "Alternativet til flyrejser: en bæredygtig rejsepolitik" var første møde og blev afholdt i april.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle