]]>

Arrangement

Elsk din konkurrencestat

Kan man elske konkurrencestaten? Og findes der flere forskellige konkurrencestater? Forfatteren og forskeren Martin Møller Boye Rasmussen har skrevet bogen 'konkurrencestatsministeren', og giver med udgangspunkt i 7 simple læresætninger, og med inspiration fra Machiavelli et moderne perspektiv på den danske konkurrencestat.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Martin Møller Boje Rasmussen introducerer dig for de mange forskelligartede idéer om konkurrenceevne, som politiske aktører strides med hinanden om at sætte igennem som politiske visioner for den danske konkurrencestat. Konkurrencestaten er mere end blot velfærd, det er også omdrejningspunktet for at drive politik i det 21. århundrede i Danmark.

'Konkurrencestatsministeren' er et provokerende indspark i de senere års ophidsede konkurrencestatsdebat. Den går ikke blot i rette med mange (mis)forståelser og (fejl)fortolkninger. Bogen rejser også nye spørgsmål, giver klare svar og håndfaste råd.

Kom og deltag i debatten, når forfatteren giver bolden op og udfordrer to skarpe debattører med indsigter og holdninger til konkurrencestaten, Per Michael Jespersen fra Cevea og Anders Krab-Johansen, koncernchef for Berlingske Media .

Program

Kl. 17.00 Elsk din konkurrencestat

  • Velkommen
  • Kort intro til Konkurrencestatsministeren ved Martin Møller Boje Rasmussen
  • Kort modsvar af Per Michael Jespersen og koncernchef for Berlingske Media Anders Krab-Johansen
  • 3 skarpe debatrunder med overskrifterne: 'Elsk din konkurrencestat', 'Se politik som det er' og 'Nyt syn på globalisering'.

Kl. 18.30 Netværk og let catering

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle