]]>

Arrangement

ELSA day - Freedom of expression online

Kom til paneldebat om menneskerettigheder.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Hvert år holder 'ELSA', The European law students association, et opmærksomhedsprojekt omkring menneskerettigheder, under mottoet 'all different, all together'. Arrangementets emner er i år 'The freedom of expression online', der går hånd i hånd med den konstante debat, der er omkring ytringer på nettet og hvorvidt ytringsfriheden er under pres.

Arrangementet er en paneldebat, som bliver mellem

  • Freja Wedenborg, journalist og formand for Etik og Mediepolitisk Udvalg for Dansk Journalistforbund
  • David Trads, journalist, forfatter og tidligere chefredaktør på Information
  • Flemming Rose, journalist, forfatter og nu seniorforsker hos Cato Institut, der nok mest er kendt for sin ledsagende artikel 'Muhammeds ansigt' under Muhammed Krisen og hans faste kamp for ytringsfriheden i ind- og udland.

Paneldebatten vil blive introduceret med en kort gennemgang af Grundlovens § 77 og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Artikel 10 af Lektor Frederik Waage, hvorefter han ligeledes vil fungere som ordstyrer.

Det er relevant for de studerende at blande sig i debatten, ligesom det er for alle andre borgere i landet, da dette berør alle mennesker. Budskabet fra oplægsholderne vil være at bidrage med viden, nuancer og forhåbentlig efterlade de studerende nysgerrig efter mere.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle