]]>

Kursus

Effektiv med Personlig Workflow

Du bliver introduceret til modeller, processer samt 'best practice' for personlig planlægning og organisering. Vi træner mentale modeller, arbejdsrutiner og hjælpeværktøjer for bedst muligt at skabe ro og overblik i en travl og hektisk hverdag.

Hvem henvender kurset sig til?

Har du brug for at skabe mere ro og overblik i hverdagen. Synes du, at arbejdsdagen kan være kaotisk med mange mails, møder og arbejdsopgaver? Og at det kan være svært at nå det hele? Formålet med dette kursus er at få nogle redskaber, der kan være med til at få skabt ro og struktur på din arbejdsdag.

På kurset får du?

  • Præsenteret en række helt konkrete teknikker til at kunne udnytte tidslommer, bevare overblikket og være gearet til fleksibel løsning af dine opgaver
  • En overordnet forståelse af, hvordan du kan skabe en bedre rytme i løsningen af dine opgaver og skabe et skarpere mentalt fokus på det, du gør.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Udgangspunktet er din opgaveliste, og den er hjælpeværktøj til bedre:

  • Styring af mail, huskelister og kalender
  • Håndtering af post-its, mødenoter og sagsmapper
  • Organisering af arkivering, uddelegering og hurtigt skiftende dagsordener
  • Prioritering af opgaver, forstyrrelser og overspringshandlinger

Efter din deltagelse i kursus vil du have en bedre forståelse af personlig effektivitet, og vi giver dig de lavthængende frugter, som er nemme at implementere.

Afmeldingsfrist

Afmeldingsfristen er 7 dage inden kursusstart. Ved senere afmelding opkræves fuld betaling.

Oplysningsforpligtelser og samtykke

Når du tilmelder dig et kursus hos Djøf har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik her.

Kursets form

Kurset er redskabsorienteret, og du vil præsenteres for konkrete værktøjer, som du kan implementere i din hverdag hurtigt og nemt. Du får desuden et arbejdshæfte på dagen.

Du kunne også være interesseret i:

Se alle