]]>

Arrangement

Podcast - fra niche- til mainstreammedie

Få et kig ind i maskinrummet på en podcast.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Podcast er gået fra at være et nichemedie for de få til et mainstreammedie for de mange. Over halvdelen af danskerne har lyttet til en podcast, og for 26% af os udgør podcast en del af vores ugentlige mediebrug. Podcast formatet vinder frem, du hører måske selv en del podcast og har dine faste favoritter. Men hvordan ser det egentlig ud i podcast-maskinrummet?

Mød Le Gammeltoft og Camilla Lærkesen, som står bag succesfulde podcastuniverser. De fortæller om rejsen fra en spirende idé til den færdige og velproducerede podcast, som du kan finde i dit foretrukne podcast bibliotek.

Med afsæt i deres erfaringer, vil de også inspirere til, hvordan du kan komme videre med din podcast idé. For modsat radioformatet, er der med podcast-bølgen plads til endnu flere, der kan dele ud af deres faglige viden, nichede passion eller personlige fortælling.

Men hvordan vurderer man, om en podcast idé har lytterpotentiale? Hvad kræver det egentlig, før man kan komme i gang med at optage? Og kan alle starte en podcast?

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle