]]>

Arrangement

Doughnut-økonomi i Københavns Kommune

Hør Julia Lipton, Head of Thriving Cities, C40 og Fanny Broholm, gruppeformand for Alternativet, og Københavns Kommune fortælle om, hvordan København kan bringe doughnut-økonomien i spil.

Online

Hvad handler webinaret om?

Konfronteret med klimakrise, coronapandemi og voksende ulighed er doughnut-økonomi et opsigtsvækkende bud på en genstart af vores økonomiske system med menneskelig velfærd og planetens trivsel i fokus.

Der er tid til diskussion og spørgsmål, så du kan tage noget inspiration med hjem til din kommune eller organisation.

Arrangementet følges op med et senere webinar om, hvordan danske kommuner er i fuld gang med at omsætte verdensmål, doughnut-økonomi og klimaambitioner til handling.

Webinaret foregår på engelsk og er en del af en webinarrække om doughnut-økonomi – vi startede den 20. januar 2021 med Kate Raworth.  

Mere om doughnut-økonomi

Hvordan ser en økonomi med fokus på menneskelig trivsel og bæredygtighed ud, og hvordan omstiller vi vores økonomiske system i praksis? Siden 2012 har doughnut-økonomien vundet mere og mere indpas som nyt økonomisk kompas, og økonom Kate Raworth har netop lanceret Doughnut Economic Action Lab - DEAL, der styrker praktisk erfaringsudveksling blandt det voksende ‘community of practice’. Se Kate Raworths ted talk om doughnut-økonomi og besøg Doughnut Economics Action Lab. C40’s ”Thriving Cities” initiativ tager blandt andet udgangspunkt i doughnut-økonomisk tænkning.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • En dag før får du tilsendt link og nærmere information om webinaret.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du kan stille spørgsmål via en Q&A-funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'. Du kan også stille dine spørgsmål mundtligt, hvis du har givet adgang til din mikrofon.
  • Der benyttes ikke webcam på dette webinar.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 minutter, før vi begynder - og kan du høre musik, når du logger på, så er du klar.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle