]]>

Arrangement

Motivation er nøglen til forretningssucces

Mød Dorte Tandrup, CMO i Coop Danmark, i interview om den gode forretning.

Hvad handler arrangementet om?

Vi læser dagligt i erhvervssektionerne fortællingen om den gode forretning. Ofte handler fortællingerne om de velkendte kriterier, så som en solid forretningsidé, adgang til risikovillig kapital og den rette salgsstrategi.

Men det er sjældent, at vi kommer rigtigt bag, hvad der egentlig kendetegner den gode forretning. Så hvad er hemmeligheden?

Dorte Tandrup, direktør for Kunder, Kommunikation og Marketing i Coop Danmark og modtager af Djøfs lederpris 2021, har i løbet af karrieren, arbejdet med at udvikle og forme den gode forretning og skabt markante resultater hos reklamebureauet Nørgård Mikkelsen, Telmore, TDC, NENT Group Denmark, Boozt.com. Undervejs har Dorte Tandrup erfaret, at hun kun kan komme i mål med gode medarbejdere omkring sig, og derfor er motivation og meningsskabelse nøgleord i Dorte Tandrups søgen og udvikling af den gode forretning.

I selskab med moderator Flemming Møldrup sætter Dorte Tandrup spot på motivation og meningsskabelse som de afgørende succesfaktorer for den gode forretning.

Under overskriften Den gode forretning afholder vi en debatrække, hvor vi møder en række iværksættere og ledere, der har succes med deres forretning: 

Forretningssucces med garn og strik den 4. marts

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle