]]>

Arrangement

Dobbeltspil: Filmvisning og debatoplæg

Filmen 'Dobbeltspil' fortæller om korruption i de inderste cirkler i store internationale organisationer. Politologisk Filmklub inviterer i samarbejde med Transparancy International til visning af filmen med debatoplæg.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Korruption er et fænomen som desværre er at finde mange steder, hvor der også findes magt og penge. Per Flys spillefilm 'Dobbeltspil', 2018, belyser dette tema. Derfor inviterer Politologisk Filmklub til visning af filmen med efterfølgende diskussionsoplæg fra instruktøren selv.

Se filmen 'Dobbeltspil' og deltag i debatten om korruption 

Filmen er baseret på den sande historie om 24-årige danske Michael, der får sit ønskejob i FN's humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Michael har taget jobbet for at kæmpe for en bedre verden, men får et chok, da går det op for ham, at der svindles med milliarder, og at korruptionen rækker helt ind i de inderste cirkler.

Han kastes ud i en magtkamp mellem kyniske diplomater og grådige lobbyisters ønsker om at tjene penge på Iraks olie. Michael tvinges til at vælge, om han vil lukke øjnene for løgnen eller afsløre alt, velvidende at han, hvis han bliver whistleblower, risikerer karrieren og måske endda at miste sit livs kærlighed.

Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål efter filmen, ligesom der under arrangementet løbende kan købes både øl og sodavand til filmen. Der vil som altid være popcorn på Politologisk Filmklubs regning.

Program

Kl. 17.00 Ankomst til samt forplejning til deltagerne
Kl. 17.20 Velkomst ved arrangørerne, samt præsentation af arrangementet og samarbejdspartnere
Kl. 17.30 Filmen 'Dobbeltspil' vises (108 min)
Kl. 19.20 Pause
Kl. 19.30 Oplæg og efterfølgende Q&A
Kl. 20.00 Afslutning med tak til publikum og samarbejdspartnere


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle