]]>

Arrangement

Tech, startups og nye forretningsmodeller

Startups rykker særligt hurtigt på tech-området. Deltag i et fokusgruppemøde, og få indblik i hvordan.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Du tester et digitalt produkt, der er under udvikling i en startup, og bagefter mødes du med andre i en fokusgruppe og giver feedback. Det giver dig fx mulighed for at lære nyt om:

  • Digitale arbejdsmetoder med brug af prototyper
  • Nye forretningsmodeller
  • Startup-miljøet
  • Brugervenlighed/UX
  • Feedback-kultur

Som ’beta-tester’ får du adgang til prototyper og MVP’er af helt nye startup-produkter i København. Ved at blive inviteret med i udviklingsfasen, får du mulighed for at give virksomheden dybdegående sparring og feedback på konkrete problemstillinger.

Efter du har tilmeldt dig, vælger du, hvilken af 2 startups du vil teste for og give feedback til. Du får tilsendt materiale senest 1 uge før arrangementet, og du kan i ro og mag teste produktet.

Sammen med andre, der har testet samme prototype, som du har, bidrager du i en fokusgruppe og hører de andre deltageres oplevelser og erfaringer. Den startup, der udvikler produktet, deltager også og har mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Arrangementet er særlig interessant for dig, der er eller overvejer at blive selvstændig og gerne vil have et netværk inden for branchen. Eller dig, der arbejder med produktudvikling og ønsker at bidrage med din viden og få ny inspiration. Og selvfølgelig dig, som bare har et hjerte, der banker for tech.

De to startups 

Plata er en dele-økonomisk tjeneste, hvor danskere kan udlåne penge til hinanden til en fast rente på 6% ÅOP, med etableringsomkostninger på 0 kr. og med månedlige gebyrer på 0 kr.

LookBookLocal er en virtuel markedsplads for forskellige professioner med fokus på beauty og wellness industrien. De forbinder både etablerede virksomheder og freelancere med nye kunder og giver kunderne mulighed for at booke deres næste tid via deres bookingsystem.

Om Djøf Business Community

Eventet er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at invitere en gæst med til eventet. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot huske at tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle