]]>

Arrangement

Djøf Advokats studietur til Madrid og Ribera del Duero

Tag med Djøf Advokat på studietur til Madrid, hvor vi sætter fokus på arbejdet som advokat og at gøre forretninger i Spanien, inden vi fortsætter turen til Spaniens mest populære vinområde, Ribera del Duero.

Hvad handler arrangementet om?

Det er ikke længere et nyt fænomen for danske advokater og advokatfuldmægtige at operere i et internationalt forretningsmiljø og at interagere med omverdenen.

Flere og flere advokater og advokatfuldmægtige supplerer deres juridiske grunduddannelse med mastergrader og sommerskoleophold i udlandet, og adskillige arbejdspladser betragter allerede dette som en nødvendig kvalifikation for at kunne begå sig i et tiltagende globalt arbejdsmarked.

En potentiel arbejdsplads for danske jurister er den spanske hovedstad Madrid.

  • Med et BNP på 1,4 billioner dollars og et indbyggertal på ca. 46,5 mio. er Spanien verdens 14. største økonomi og den fjerdestørste i Eurozonen. Inden finanskrisen var Spaniens vækst mere intensiv end EU-gennemsnittet, men danske virksomheder mærker nu igen en væsentlig gruppe af spanske forbrugere, som besidder stor købekraft og i den forbindelse skaber efterspørgsel på mange af de varer, som Danmark kan tilbyde.
  • Det spanske marked bruges ofte også som springbræt for eksport til resten af Sydeuropa, Nordafrika og Latinamerika, hvilket blandt andet skyldes de gode muligheder for samhandel.

Et besøg i Madrid kan derfor give et aktuelt og interessant indblik i, hvordan rollen som advokat udfolder sig i et land i økonomisk fremgang, men hvor landets indre linjer i de senere år har været præget af uro grundet Cataloniens forsøg på selvstændiggørelse.

Derfor har Djøf Advokat den store glæde at kunne tilbyde sine medlemmer en studietur til Madrid og Ribera del Duero i perioden fra torsdag den 9. september til søndag den 12. september 2021.

Som afslutning på vores faglige besøg hos advokatkontorer og institutioner i Madrid vil vi besøge Ribera del Duero-området, der er særligt kendt for rødvinsproduktion og mytiske flasker såsom Pingus-vinen produceret af den danske winemaker Peter Sisseck.

Deltagerne vil gennem besøg på flere vingårde få lejlighed til at lære mere om dyrkning og produktion af vin, ligesom der vil være mulighed for at besøge udvalgte gårde og smage vine fra udvalgte producenter. 

Der er 20 pladser på studieturen, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Kursusbevis

Djøf Advokat udsteder kursusbevis for deltagelse i studieturen. Det samlede program forventes at andrage minimum 7 x 45 minutter. Djøf Advokat indestår ikke for, at indholdet af det faglige program opfylder kravene til efteruddannelse for den enkelte deltager.

Din pris for turen

Deltagerbetaling for studieturen udgør 3.000 kr. og dækker fly fra København til Madrid tur/retur, transfer, tre overnatninger på delt dobbeltværelse på gode hoteller inklusiv morgenmad, et fuldt og tætpakket fagligt program i Madrid samt tre vinsmagninger i Ribera del Duero.

Vær opmærksom på at din tilmelding er bindende.

Hvad med coronavirus?

Vi overholder alle restriktioner, og du bliver behørigt informerede om restriktioner og forhold vedrørende indrejse i Spanien inden afrejse.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle