]]>

Arrangement

Djøf Advokats digitale fredagsbar

Denne digitale fredagsbar er gratis for alle advokater og advokatfuldmægtige.

Hvad handler arrangementet om?

I en tid præget af covid-19, helt eller delvist hjemmearbejde og mangel på socialt samvær med familie, venner og kolleger har vi en god nyhed.

 

Bestyrelsen i Djøf Advokat vil gerne invitere dig til årets tredje digitale fredagsbar.

Som deltager vil du få mulighed for at få lidt faglig indsigt ved et kort oplæg på 10-15 minutter om et aktuelt emne efterfulgt af banko med gode præmier til vinderne og mulighed for at skåle weekenden ind med kolleger, medparter og modparter fra hele branchen.

Oplægsholderen til vores online-fredagsbar er tidligere advokatfuldmægtig hos blandt andre Kromann Reumert og nu CEO i rejsebureauet Rejselyst, Matti Binderup. Matti forlod advokatbranchen i januar 2019 for at gå fuld tid og satse alt på Rejselyst, som han stiftede med sin kæreste i 2016.

 

Til fredagsbaren fortæller Matti om sine overvejelser om at forlade branchen, livet som digital nomade med hoteller i hele verden som sin arbejdsplads, og hvordan han har kunnet bruge sin juridiske baggrund i Rejselyst særligt under covid-19.

 

Denne digitale fredagsbar er gratis for alle advokater og advokatfuldmægtige.

 

Praktiske informationer:

  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med lyd-check in kl.16.15 og begynder selve webinaret kl. 16.30.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle