]]>

Arrangement

Djøf stiller skarpt - Rigsretssagen 2021

På webinaret bliver du klogere på den kommende rigsretssag mod forhenværende udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg.

Online

Hvad handler webinaret om?

Tirsdag den 2. februar 2021 vedtog et flertal i Folketinget, at den forhenværende udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg, skal stilles for en rigsret på baggrund af anklagerne om at have givet en ulovlig instruks i 2016, og for efterfølgende at have vildledt og misinformeret Folketinget. Men hvad betyder det egentligt at blive stillet for en rigsret, og hvordan lyder anklagerne helt specifikt mod Inger Støjberg i anklageskriftet, der blev vedtaget?

Saml din læsegruppe, din foretrukne social boble eller roomie til et spændende webinar, hvor juraprofessor Jørgen Albæk Jensen vil gennemgå anklageskriftet mod Inger Støjberg og forløbet for en rigsretssag. 

Efterfølgende byder vi op til en politisk dans mellem retsordfører fra Enhedslisten, Rosa Lund og næstformand Morten Messerschmidt, der, ud fra dine spørgsmål, vil debattere rigsretssagen og Folketingets afgørelse. 

Praktisk information

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 min. før.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle