]]>

Arrangement

Djøf og FOA holder valgfest

FOA og Djøf holder valgfest, og du er inviteret.

Hvad handler arrangementet om?

Oplev valgaftenen live i BLOX ved Slotsholmen i København, når FOA og Djøf inviterer til valgfest.

Vi starter kl. 19.00, og det bliver en spændende aften med valgbarometer, exit polls, taler fra formænd, lidt mad og en valgbar. 

Program

Kl. 18.30 Tjek ind

Kl. 19.00 Velkommen

  • Festlige indslag
  • Formandstaler
  • Valgbarometer
  • Exit pools
  • Musikalsk underholdning med Humørekspressen 

Kl. 22.30 Valgfesten slutter 

Bente Dalsbæk er aftenens konferencier.

Samarbejdet mellem FOA og Djøf

Efter mere end ti års reformarbejde er velfærden i Danmark spændt hårdt for, og grænsen er efterhånden nået for, hvor meget der kan presses ud af de ansatte i den offentlige sektor. Det er en af grundene til, at FOA og Djøf for første gang er gået sammen i et måske overraskende parløb med et opråb til politikerne: Velfærden slår sprækker, og vi er nødt til at tænke nyt og i fællesskab, når vi skal forandre velfærdssamfundet i fremtiden.   

De 9 velfærdsdogmer - anbefalinger til den offentlige sektor

I FOA og Djøf er vi dygtige til velfærd. Det er vi i kraft af vores medlemmer, som udgør en kvart million lønmodtagere. Mange af dem kigger borgerne i øjnene, hjælper og rådgiver, mens andre arbejder for at skabe de bedste rammer for netop den kontakt. Derfor er vi som fagfællesskaber gået sammen om at anbefale 9 velfærdsdogmer til landets politikere. De handler om besparelser, reformiver og medarbejderinddragelse og bliver præsenteret til FOA og Djøfs fælles valgfest.

Valgfesten er kulmination på folketingsvalget, hvor vi i fællesskab vil byde den kommende regering velkommen og præsentere vores 9 velfærdsdogmer. 

 

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Samarbejdspartnere

FOA


Se alle