]]>

Arrangement

Djøf Forum: Business og bæredygtighed

Hvordan gør man en kæmpe forretning bæredygtig - og bæredygtighed til forretning?

Hvad handler arrangementet om?

Vi er midt i en transition, der er mindst lige så vigtig som den digitale transformation. En transition, hvor virksomheder skal genopfinde sig selv ud fra et bæredygtighedsprincip. Hvordan kan vi drive forretning uden at slide på naturen og os selv? Og hvordan kan vi iværksætte initiativer for bedre klima, miljø eller sundhed og samtidig basere en forretning på det? 

På årets største medlemsarrangement deler eksperterne Steve Howard og Marga Hoek deres erfaringer med og indsigter i, hvordan man kan gøre en kæmpe forretning bæredygtig - og gøre bæredygtighed til forretning. Deres indlæg bringer os omkring økonomiske, sociale og politiske aspekter.

Steve Howard taler om de ledelsesmæssige udfordringer og forholdet til fx aktionærer og andre stakeholders, når man gør en virksomhed bæredygtig. Hvordan gjorde IKEA? Han taler også om, at unge forbrugere i stigende grad forventer, at virksomheder har et tydeligt purpose.

Marga Hoek taler om nødvendigheden af engagement og kapital fra erhvervslivet, hvis vi skal nå FN’s bæredygtighedsmål, og om at bruge målene som ramme for en virksomhed til at skabe en rigtig god forretning.

På scenen er også 4 startup, hvis forretningsidéer er bæredygtighed. De præsenterer deres idéer, og hvordan de hver især har gjort idéen til en virksomhed. Efterfølgende kan du møde de 4 startsup i hallen, hvor de står parat til at tage en snak. 

Aftenens moderator er journalist Charlotte Beder fra TV2.

Arrangementet streames, så du har også mulighed for at se med fra lænestolen. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Blue Lobster

Blue Benu

Matter Pension

2030 Builders


Se alle