Arrangement

Djøf Days - Semester-kickoff 2019

Du skal være med til at sparke semestret i gang sammen med andre aktive djøfere, som også laver aktiviteter med Djøf. Vi skal mødes på tværs af geografi og fagligheder, sætte studieliv i fokus og fejre semesterstart.

Hvad handler arrangementet om?

’Unconscious bias’ og din nonverbale kommunikation

Til Semester-kickoff 2019 kommer du til at lære om og arbejde med dit kropssprog og de ubevidste personlige bias, som vi alle har, om de mennesker vi møder og omgås. Om det er på studiet, studiejobbet, eller som arrangør af et arrangement, indgår vi i forskellige samarbejdsrelationer, hvor vores kropssprog og tanker har stor betydning. Ved at blive mere bevidst om dig selv og andre, kan du blive bedre til at kontrollere dine egne beslutninger. 

Efter oplæg og workshop serveres der en lækker trerettersmenu efterfulgt af en bytur.

Arrangementet er for dig, som har lavet aktiviteter med Djøf. Du vil møde andre studerende på tværs af geografi og fagligheder, som også er aktive i Djøf. Du skal være medlem af Djøf for at deltage.

Få din transport dækket

Kommer du fra Jylland eller Fyn? Djøf dækker den billigst mulige transport. Du bestiller og betaler selv din transport, og kan efterfølgende få dine udgifter refunderet. Husk at gemme dine kvitteringer (dankortkvitteringer er ikke nok).

Overnatning

Kommer du fra Jylland eller Fyn? Djøf tilbyder overnatning på Generator Hostel Copenhagen i delte værelser med andre deltagere fra arrangementet. I forbindelse med tilmelding til arrangementet, kan du booke overnatning.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle