]]>

Arrangement

Djøf Cup 2019

Djøf holder igen i år succesen 'Djøf Cup'. I år bliver arrangementet endnu større, og vi skal finde AAU's bedste street-fodboldhold. For at sikre tilskuere, der er mere dedikerede end nogensinde før, opfordres I til at tage jeres studiekammerater i hånden og nyde en fremragende dag sammen.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Studerende Nord inviterer dig til fodboldturnering på Aalborg Havnefront. Hvad enten, du er medlem af Djøf eller ej, ønsker at spille fodbold, så tag dine venner eller studiekammerater i hånden og skyd sommeren i gang med Djøfs hyggeligste arrangement i Aalborg. Der er god musik spillet af et fremragende DJ-crew, gratis pølser og brød til alle tilmeldte - tilskuere og spillere, mulighed for at købe kolde fadøl og cider, og vejret bliver helt sikkert i top. Det er konkurrencer som 'Bedste holdnavn' og ‘Bedste udklædning’, så vær’ kreative og husk dette, når I tilmelder jeres hold.

Tilmelding af hold sker efter først til mølle-princippet. Send en mail hurtigst muligt til Stine Neergaard på mailadressen dk¤student.aau¤sneer14, hvor I oplyser holdnavn og spillere.

Hvis du er tilskuer, skal du tilmelde dig arrangementet på Djøfs hjemmeside. Vi glæder os til at se jer til et fantastisk og hyggeligt arrangement.

Program

Kl. 12.00 Velkomst 
Kl. 13.00 Turneringen starter
Kl. 17.00  Finalen spilles kl. 17.30 - Medaljeoverrækkelse og afslutning
Kl. 18.00 Arrangement slutter

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle