]]>

Arrangement

Djøf Cup 2018

Djøf Studerende Nord afholder igen i år succesen 'Djøf Cup'. Dette år bliver arrangementet endnu større, hvor vi agter at finde AAU's bedste street-fodboldhold. For at sikre tilskuere, der er mere dedikerede end aldrig før, opfordrer vi alle til at tage vennerne i hånden og nyde en fremragende dag sammen.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Studerende Nord inviterer den 20. september til fodboldturnering på Aalborg havnefront. Om du er Djøf-medlem eller ej, ønsker at spille fodbold eller ej, så tag dine venner i hånden og få det sidste af sensommeren med, til Djøfs hyggeligste event i Aalborg.

Der vil være god sommermusik spillet af et fremragende Dj-crew, gratis hotdogs til alle tilmeldte både tilskuere og spillere, mulighed for at købe kolde fadøl, og forhåbentlig lige så godt vejr som sidste år. Der vil også være after party på Guldhornene med gode priser.

Der vil løbende blive afsløret hvilke fede præmier, du og dit hold kan vinde til turneringen. En af konkurrencerne er 'Bedste holdnavn' og ‘Bedste udklædning’, så vær’ kreative og husk dette, når I tilmelder jeres hold.

Vi glæder os til at se jer til et fantastisk hyggeligt arrangement.

Program

Kl. 12.00 Velkomst
Kl. 13.00 Turnering starter
Kl. 13.00 Vinder af bedste holdnavn offentliggøres
Kl. 14.00 Vinder af bedste udklædning offentliggøres
Kl. 17.00 Finale spilles
Kl. 17.30 Medaljeoverrækkelse og afslutning
Kl. 21.00 Afterparty på Hornsleth


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle