]]>

Arrangement

Djøf Advokats vinklub: En rejse i Jura'ens verden

Djøf Advokats vinklub sætter fokus på et "upcoming" vinområde - Jura området.

Hvad handler arrangementet om?

Vinområdet Jura burde blot af navn være kendt af de fleste jurister... men området er trods navnet relativt ukendt.

Djøf Advokats vinklub vil i samarbejde med Krone Vin forsøge at udbrede kendskabet til vinområdet Jura, som er et område med en meget stor diversitet i druer og produktionsmetoder mv.

Jura området er placeret tæt på grænsen til Schweiz og cirka 60 km fra Bourgogne, hvilket gør området relativt vanskeligt for vinproduktion.

Trods de klimatiske udfordringer formår vinbønderne at producere store vine på både klassiske druesorter som Chardonnay og Pinot Noir samt de mere ukendte som  Ploussard og Trousseau. Jura området er et "up and coming" vinområde, og priserne er fortsat  noget lavere end for mange af Frankrigs øvrige vinområder. Det er således muligt, at erhverve store vine til rimelige priser i Jura.

Med stor dedikation og skarpt fokus på kvalitet har Krone Vin opbygget en stor viden bl.a. inde for Jura området. Krone Vin er kendetegnet ved en nøje udvalgt portefølje af mindre vinbønder,  hvor mange af vinbønderne alene producerer 20.000 flasker om året. Krone Vin har siden etableringen haft fokus på de mindre producenter, og sortimentet hos Krone Vin afspejler netop passionen for de håndlavede vine fra Jura området.

Djøf Advokat yder som sædvanligt et flot tilskud til arrangementet, og deltagerbetalingen er derfor kun 100 kr. pr. person. Beløbet skal betales direkte på dagen enten kontant eller pr. mobilepay.

Bemærk, at der kun er et begrænset antal pladser.


Bemærk

Dette arrangement er forbeholdt medlemmer af Djøf Advokat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

 

Se alle