]]>

Arrangement

Djøf Advokats studietur til Tokyo

Tag med Djøf Advokat på studietur til Tokyo og oplev verdens tredjestørste økonomi og et af de største eksportmarkeder for danske virksomheder. Tilmelding åbner torsdag den 12. april 2018 kl. 10.00.

Hvad handler arrangementet om?

Det er efterhånden ikke et nyt fænomen for danske advokater og advokatfuldmægtige at operere i et internationalt forretningsmiljø og at interagere med omverdenen.

I de senere år har der været et øget fokus på det asiatiske marked, hvor en ofte overset, men uhyre magtfuld og vigtig spiller, er Japan.

Som verdens tredjestørste økonomi og et af de suverænt største eksportmarkeder for danske virksomheder, må det betragtes som værende højaktuelt at åbne øjnene for det japanske marked blandt advokatfuldmægtige og advokater i Danmark.

Det japanske marked er langt fremme sammenlignet med adskillige andre af de asiatiske markeder, og at begå sig på det japanske marked forudsætter, at man sætter sig ind i de dybe traditioner og den helt unikke forretningskultur, som man oplever i Japan.

Derfor har Djøf Advokat den store glæde at kunne tilbyde sine medlemmer en studietur til Tokyo i perioden fra fredag den 21. september til lørdag den 29. september 2018.

Tilmeldingen åbner torsdag den 12. april klokken 10.00. Der er 25 pladser på studieturen, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Inden afrejsen afholder Djøf Advokat en introduktionsaften, hvor det fulde program for studieturen vil blive præsenteret, og der samtidig vil være god mulighed for at lære hinanden at kende inden afrejse.

Deltagerbetaling for studieturen udgør 6.500 kr. og dækker fly fra København til Tokyo med Lufthansa, syv overnatninger på delt dobbeltværelse på godt hotel inklusiv morgenmad, en god velkomstmiddag, et fuldt og tætpakket fagligt program med besøg hos en række prominente virksomheder og aktører samt hjemrejse med fly fra Tokyo til København med Lufthansa.

Dit udbytte af turen

Formålet med studieturen er at sikre deltagerne meritgivende efteruddannelse til advokatuddannelsen af højeste faglige niveau samt at give deltagerne et detaljeret indblik i den unikke japanske forretningskultur, hvordan man begår sig på det japanske marked, samt hvordan man bedst muligt bliver sine klienters fortrolige og kompetente rådgiver i japanske sammenhænge.

Gennem Djøf og Djøf Advokats stærke netværk har vi sikret, at vi kan tilbyde deltagerne et højt fagligt udbytte, ligesom vi vil sikre, at deltagerne får en bred introduktion til relevante virksomheder, og at de vil kunne møde et land, der på forskellig vis forbereder sig på værtskabet af De Olympiske Lege i 2020.

Djøf Advokat udsteder kursusbevis for deltagelse i såvel studieturen som introduktionsaftenen. Det samlede program forventes at andrage minimum 21 x 45 min.

 

Bemærk

Dette arrangement er forbeholdt medlemmer af Djøf Advokat.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle