]]>

Arrangement

Djøf Advokat-dagen 2021

Det er med stor glæde, at bestyrelsen i Djøf Advokat indbyder til dette års store fag- og festdag, Djøf Advokat-dagen 2021.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Advokat-dagen er en unik mulighed for at mødes med kolleger, fuldmægtigkammerater, modparter og andre gode Djøf Advokat-medlemmer til en faglig og festlig dag, som du sjældent vil glemme.

Det faglige tema til Djøf Advokat-dagen 2021 er inspireret af de udfordringer, som mange af os har stået overfor i forbindelse med både hel- og delvis lockdown som følge af udbruddet af Covid-19 i Danmark. Hvad er derfor mere oplagt end at sætte fokus på 'Advokatens rolle i krisetider'.  

Til arrangementet belyser vi følgende spørgsmål ved en række spændende oplæg:

  • Men hvordan hjælper du bedst din klient gennem en krise?
  • Hvordan skal du strukturere krisehåndteringen?
  • Og hvad skal du for alt i verden undgå? 

Med eftermiddagens inspirerende oplæg har du mulighed for at søge Advokatsamfundet om godkendelse af tre kursuspoint efter reglerne om advokaters og advokatfuldmægtiges obligatoriske efteruddannelse. Vær opmærksom på, at du skal hente dit kursusbevis lige efter afslutning af den faglige del. 

Årsfest

Efter dagens faglige program begynder aftenens årsfest.

Brøndsalen på Frederiksberg sætter igen i år de smukke rammer for vores årsfest. Mielcke & Hurtigkarl står for gastronomi på højeste niveau, når de serverer festmenuen med tilhørende vine, og du kan i øvrigt glæde dig til en aften med overraskende indslag og efterfølgende DJ, dans og fri bar. 

Din påklædning skal være elegant og festlig. Mød gerne op i festkjole eller smoking/mørkt jakkesæt. Der er mulighed for omklædning i Brøndsalen efter det faglige arrangement.

Bor du uden for hovedstadsområdet, har du mulighed for at bestille en gratis hotelovernatning i delt dobbeltværelse. Du bestiller overnatning i forbindelse med din tilmelding. 

Tilmelding

Vi er glade for, at deltagerantallet nu er på160 deltagere  i Brøndsalen, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Sidste frist for tilmelding var den 22. oktober 2021. Din tilmelding er bindende.

Du er velkommen til at tilmelde dig med en ledsager. Det gør du ved først at tilmelde dig og derefter sende en mail til Anni Andersen på dk¤djoef¤ana med din ledsagers fulde navn, adresse, mail og mobilnummer. Prisen for ledsagere er 2.500 kr. uden overnatning og 3.600 kr. ved overnatning i delt dobbeltværelse.

Søg om godkendelse af kursuspoint

Ved deltagelse i det faglige program udstedes der kursusbevis svarende til tre lektioner med henblik på eventuel indberetning til Advokatsamfundet som led i den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle