]]>

Arrangement

Djøf Advokat-dagen 2019

Kom med til året største fagdag og fest for advokater og advokatfuldmægtige, Djøf Advokat-dagen 2019.

Hvad handler arrangementet om?

Det er med stor glæde, at bestyrelsen i Djøf Advokat indbyder til dette års store fag- og festdag, Djøf Advokat-dagen 2019, som igen i år afvikles i Brøndsalen på Frederiksberg.

Djøf Advokat-dagen er en unik mulighed for at mødes med kolleger, fuldmægtigkammerater, modparter og andre gode Djøf Advokat-medlemmer til en faglig og festlig dag, som du sent vil glemme.

Det faglige tema i år er en markering og hyldest af Retsplejelovens- og dermed også Advokatsamfundets 100 års-jubilæum. Hvad er derfor mere oplagt end at sætte fokus på 'Advokatens særlige DNA - nu og i fremtiden'?  

Kerneområderne for advokatstanden er retssikkerhed, uafhængighed og integritet. Men hvilke særlige egenskaber skal nutidens og fremtidens advokater besidde? Hvordan udvikler advokatens rolle sig? Og hvilke udfordringer står advokatbranchen overfor på kort og lang sigt?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som vi belyser sammen med dig og de øvrige deltagere ved en række spændende oplæg.

Årsfest

Efter dagens faglige program begynder årsfesten. Mielcke & Hurtigkarl beriger os med en gastronomisk festmenu på højeste niveau, og du kan glæde dig til en aften med overraskende indslag og efterfølgende DJ, dans og fri bar.

Påklædning til årsfest

Din påklædning skal være elegant og festlig. Mød gerne op i festkjole eller smoking/mørkt jakkesæt. Der er mulighed for omklædning efter det faglige arrangement.

Overnatning

Bor du uden for hovedstadsområdet, har du mulighed for at bestille en gratis hotelovernatning i delt dobbeltværelse. Du bestiller overnatning i forbindelse med din tilmelding.

Pris for deltagelse

Deltagelse i hele arrangementet (faglige oplæg, gallamiddag, underholdning og fest med fri bar) koster kun 595 kr. for medlemmer af Djøf Advokat (inkl. overnatning i delt dobbeltværelse for medlemmer bosiddende uden for hovedstadsområdet).

Ledsager

Du er velkommen til at tilmelde dig med en ledsager. Dette gør du ved først at tilmelde dig selv via Djøf Advokats hjemmeside og derefter ved at sende en mail til Anni Andersen ana@djoef.dk med din ledsagers:

  • fulde navn
  • adresse
  • mail
  • mobilnummer.  

Prisen for ledsagere er 2.500 kr. (3.600 kr. ved overnatning i delt dobbeltværelse). 

Søg om godkendelse af kursuspoint

Ved deltagelse i det faglige program udstedes der et kursusbevis svarende til tre lektioner med henblik på eventuel indberetning til Advokatsamfundet som led i den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig til arrangementet senest den 7. oktober 2019. 
Deltagerantallet er begrænset til 160 deltagere, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. Din tilmelding er bindende.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle