]]>

Arrangement

Djøf Advokat - tilbage på skolebænken

Hør om muligheden for at tage en erhvervs-ph.d., MBA og LLM samtidig med, at du kan nyde lækre vine.

Hvad handler arrangementet om?

Vi tager dig tilbage på skolebænken til dette arrangement, hvor du kan høre om forskellige muligheder for videreuddannelse.

Måske kunne du godt tænke dig at læse en LLM, fordi du aldrig nåede at tage på et udvekslingsophold under jurastudiet. Måske er det sort snak, når der i dine daglige arbejdsopgaver er økonomiske snitflader. Måske har du en drøm om at blive leder og lære fra dig. Måske har du fundet en juridisk problemstilling, som, du synes, er helt vildt spændende og vil undersøge nærmere. Måske trænger du bare til et pusterum fra dit normale arbejdsliv og til en helt anden oplevelse. I så fald er det en oplagt mulighed at læse enten en LLM, MBA eller en erhvervs-ph.d.

En ting er at have lysten til at læse videre, men hvad med alt det praktiske? Hvordan får man sat det i stand, hvornår giver det mening at komme afsted, og får man overhovedet noget ud af det? Alle disse og mange yderligere spørgsmål vil vores oplægsholdere besvare. 

Før, under og efter oplæggene serverer Pinot Butik og Vinbar lækre vine. I tråd med efteruddannelsestemaet vil de sørge for, at vi alle kommer hjem med en bedre forståelse for vinverdenen. 

Bemærk, at der kun er et begrænset antal pladser.

Pris

Djøf Advokat yder et flot tilskud til arrangementet, og deltagerbetalingen er derfor kun 100 kr. pr. person. Beløbet skal betales kontant på dagen.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle