]]>

Arrangement

Djøf Advokat Akademiet - status på mental velvære i advokatbranchen

Deltag i dette arrangement, hvis du overvejer en karriere i advokatbranchen, og er nysgerrig på, hvordan vi arbejder med ledelse og stress i branchen.

Hvad handler arrangementet om?

Dette arrangement udbydes af Djøf Advokat Akademiet og er eksklusivt for jurastuderende på kandidatuddannelsen. Til arrangementet vil alle fremmødte blive bedt om at forevise dokumentation for medlemskab, uddannelse og semester.

Overvejer du en fremtidig karriere i advokatbranchen, eller er du nysgerrig på, hvordan der helt konkret arbejdes med ledelse og stress i advokatbranchen, så er dette arrangement for dig.

Flere undersøgelser den seneste årrække viser, at der ikke umiddelbart er overensstemmelse mellem arbejdsvilkår og nye generationer af unge advokater og fuldmægtiges ønske om blandt andet mere fleksibilitet og lavere arbejdstid.

Senest viste advokatrådets undersøgelse, at kun 3% af unge advokater ønsker at arbejde mere end 50 timer om ugen. Derudover viser undersøgelse foretaget af Djøf Advokat og Karnov også et stigende antal, der oplever angst og stress i deres hverdag, og et stigende antal, der helt fravælger branchen. 57% i advokatbranchen mener ikke, at der gøres nok for at forbedre den mentale velvære i branchen.

Djøf Advokat Akademiet inviterer derfor en række nuværende eller tidligere aktører fra advokatbranchen til en paneldebat om, hvilke problematikker branchen helt præcist står overfor. Og hvad der helt konkret gøres for at skabe overensstemmelse mellem vilkår og krav fra de nye generationer og sikre mental velvære for de ansatte fuldmægtige og advokater i branchen. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle