]]>

Arrangement

Djøf Advokat Akademiet - rap i replikken

Det er en kunst at formidle kompliceret stof på en letforståelig og overbevisende måde. Få nye værktøjer og styrk dine retoriske evner som studerende og senere advokatfuldmægtig.

Hvad handler arrangementet om?

Dette arrangement udbydes af Djøf Advokat Akademiet og er eksklusivt for jurastuderende på kandidatuddannelsen. Til arrangementet vil alle fremmødte blive bedt om at fremvise dokumentation fra KUnet.

I Højesteret minder dommerne jævnligt hinanden om, at hvis man ikke kan forklare en sag for sin gamle mor på fem minutter, har man endnu ikke forstået sagen til bunds.

Og når jurastuderende går til eksamen, vil eksaminator og censor typisk gøre sig samme tanker. Den gode formidling får den jurastuderende til at fremstå kompetent, troværdig og overbevisende - ofte med det resultat, at den studerende får en høj karakter.

Djøf Advokat Akademiet er derfor meget glade for at kunne tilbyde et unikt kompetencekursus med fokus på retoriske virkemidler, hvor Søren Lundsgaard og den anerkendte retoriker Janus Beyer deler ud af deres guldkorn, som deltagerne kan bruge til at forbedre deres mundtlige præstationer - uanset om det er for at opnå højere karakterer til eksamen, virke overbevisende til jobsamtalen og lande drømmejobbet eller til brug for fremtidige procedurer ved de danske domstole.

I den indlagte pause byder Djøf Advokat Akademiet på mad, drikke og rig lejlighed til at netværke med andre kandidatstuderende. 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle