]]>

Arrangement

Djøf Advokat Akademiet - Når øl bliver en levevej

Nogle drømmer om at arbejde på et advokatkontor og andre i en privat virksomhed. Til dette arrangement får du et indblik i dagligdagen som chefjurist i en innovativ virksomhed, der opererer både nationalt og internationalt inden for gastronomiens verden.

Hvad handler arrangementet om?

Dette arrangement udbydes af Djøf Advokat Akademiet og er eksklusivt for jurastuderende på kandidatuddannelsen, som er medlemmer af Djøf. Til arrangementet vil alle fremmødte blive bedt om at fremvise dokumentation fra KUnet eller lignende.

Hvilke juridiske udfordringer står man overfor, når man eksporterer øl og driver restauranter, barer og bryggerier både nationalt og internationalt?

Mikkeller begyndte i 2003 som et hobbyprojekt, men i dag eksporterer de øl til over 50 forskellige lande og har en række restauranter, bryggerier og barer i hele verden.

Overgangen fra en mindre nichevirksomhed til en altomspændende international aktør giver både anledning til kommercielle og juridiske overvejelser.

Vær med, når Mikkellers chefjurist og bestyrelsesformand, Asbjørn Hangaard Joensen, giver dig et unikt indblik i Mikkellers rejse, udfordringer og fremtidsperspektiver, hvor han også fortæller om overgangen fra advokat på et stort advokatkontor til rollen som in house-jurist og bestyrelsesformand.

Efter oplægget bydes der på en let anretning og en øl. Her vil der også være rig mulighed for at netværke med andre kandidatstuderende.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle