]]>

Arrangement

Djøf Advokat - Mini-projektlederuddannelse

Et komprimeret forløb der sikrer læring med effekt for deltagere og organisation.

Hvad handler arrangementet om?

Projekter er kommet for at blive. I den vestlige verden anvendes mere end 60% af virksomheders budgetter på at gennemføre projekter. Det, at gennemføre projekter og skabe forandringer, er derfor mere almindeligt end at drive ‘business as usual’.

Som advokat vil du ofte være i kontakt med klienter, der arbejder med projekter, og ofte vil du selv være direkte involveret i klientens projekt eller projektlignende opgaver.

Det er derfor essentielt, at man som advokat får en grundlæggende forståelse for projektstyring med fokus på de værktøjer, der er direkte anvendelige i hverdagen, således at man både taler ‘projektsproget’ og selv mestrer værktøjerne. Dette sikrer desuden, at du som advokat kan tale samme sprog som klienterne, hvor medarbejderne ofte vil være uddannede i projektstyring.

Ved at deltage på forløbet kommer du til at arbejde med de centrale værktøjer inden for projektledelse, og du vil få et overblik over, hvordan disse hensigtsmæssigt kan anvendes i forbindelse med både små og store projekter.

Alle deltagerne bør have eget projekt eller opgave, som de træner værktøjerne på. Det anbefales at der udarbejdes en risikoanalyse, milepælsplan eller interessentanalyse umiddelbart efter forløbets afslutning for at sikre fuld effekt.

Formål

  • At deltagerne får en grundlæggende forståelse for projektledelse med fokus på værktøjer, der er direkte anvendelige i advokaternes hverdag.
  • At deltagerne er i stand til at bruge værktøjerne efterfølgende på egne projekter.
  • At advokaterne bliver mere effektive i styringen af projekter og er i stand til at vurdere kvaliteten af planer, risikoanalyse og styring af interessenter.
  • At deltagerne kan vurdere behov for planer med videre i de enkelte faser af projekter, således at projektdokumenter kan tilpasses projektet og det rigtige niveau rammes hver gang.

Målgruppe

Medlemmer af Djøf Advokat med minimum 1 års erfaring som advokat.

Betingelser

Tilmelding til forløbet er bindende. Bliver man alligevel forhindret, så kan man uden omkostninger afmelde sig forløbet senest 14 dage før første undervisningsgang. Ved senere afmelding opkræves der et gebyr på 500 kr. ekskl. moms pr. undervisningsgang.

Der udstedes kun kursusbevis, hvis man har deltaget på alle 3 undervisningsgange.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle