Kursus

Distanceledelse

Du lærer at være en stærk og nærværende leder på trods af geografisk afstand

Startdato og varighed

05. december 2018
2 dage

Tid og sted

09:00
København Ø

Pris

12.750 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du er geografisk adskilt fra en eller flere medarbejdere inden for nationale grænser.

Måske er du ny distanceleder, og du vil være godt klædt på til at lede med nærvær på trods af afstand. Måske har du udøvet distanceledelse i et par år, men har brug for nye værktøjer og indsigter. 

På kurset lærer du at:

  • skabe god ledelse med klar og præcis kommunikation 
  • være tydelig i dine aftaler og dine beslutnings- og arbejdsprocesser
  • opbygge den nødvendige tillid og fortrolighed mellem dig og dine distancemedarbejdere. 

Kursets indhold

Kurset giver dig redskaberne til at udøve nærværende og god ledelse på trods af den fysiske distance inden for de nationale grænser. Efter kurset vil dine medarbejdere på distancen opleve dig som en mere præcis og stærk leder.

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Undervisningen veksler mellem oplæg, øvelser, diskussion og personlig refleksion. Udgangspunktet er din hverdag og de udfordringer, du har, med at lede dine medarbejdere på distancen. Efter kurset kan du implementere de nye redskaber og metoder direkte i din ledelse.

Kurset bliver udbudt i samarbejde med CfL.

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle