]]>

Arrangement

Digitalisering på mennesker

Djøf deltager på DTUs High Tech Summit - kom og vær med.

Hvad handler arrangementet om?

Vær med til at undersøge, hvordan digitalisering påvirker vores liv – både positivt og negativt. Vi kigger på, hvordan teknologi påvirker vores kultur ud fra tre forskellige temaer: Digital dannelse, mediernes ansvar og fragmenteret opmærksomhed.

  1. Digital dannelse: Hvordan opfører du dig i en digital verden? Hvordan tolker vi emojis? Hvad er empati i en digital verden
  2. Mediernes ansvar: Når det er algoritmen på tech-platformene, som bestemmer, hvad du ser og læser, hvem er så ansvarlig? Er det tech-platformene eller medierne? Er der en tredje mulighed
  3. Fragmenteret opmærksomhed: Hvordan påvirker tech vores adfærd, når likes, delinger og ”news feed” er det, vi er opmærksomme på? Kan nogen fastholde opmærksomheden længere? Bliver vi alle manipuleret?

Når du deltager på workshoppen, er du med til at give input til TechDK Kommissionens videre arbejde med de tre temaer. (TechDK Kommissionen er etableret af Djøf og har som formål at udvikle konkrete forslag til beslutningstagerne i Danmark - Læs mere om TechDK Kommissionen).

Workshoppen er en del af DTU's High Tech Summit.

Tilmeldingen foregår på engelsk, men selve workshoppen er på dansk.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle